Reserva
 

Què és el sharing?

Una cuota per temporada i disposseu de dies repartits segons les vostres preferències.

Benvinguts al Sharing

Una cuota per temporada i disposseu de dies repartits segons les vostres preferències.

Amb la modalitat Sharing del Club Nordest compartireu els costos totals amb altres socis i tindreu accès al màxim número de dies disponibles sense problemes d'overbooking.

El Sharing és un concepte intermedi entre el lloguer puntual i la propietat. És un producte pensat per utilitzar un be durant un nombre de dies anuals suficients com perquè no compensi el lloguer diari i al mateix temps estalviant els costos que comporta la propietat tradicional o el lloguer de llarga durada.

Fins a 4 vegades més econòmic que la propietat, i gaudiràs tant com si fos teu.

Comoditat sense preocupacions.

Amb el Sharing gaudiràs d'un be sense preocupacions, deixant les obligacions en mans del professional que l'ofereix. Els costos queden inclossos dins d'una tarifa super reduïda gràcies al repartiment dels costos entre altres usuaris que com tu també gaudiran del be quan no en facis ús. El grup d'usuaris de Sharing serà reduït, per garantir la major disponibilitat entre tots i fomentar el sentiment de pertanyença i bon ús.

Sostenibilitat. Innovació.

Comparat amb el lloguer tradicional, el Sharing s'amortitza a partir de la primera setmana d'ús, doncs les tarifes de Sharing són aproximadament el preu d'un lloguer d'una setmana. A més, el Sharing és també una modalitat d'ús que fomenta el consum sostenible i racional, potenciant al mateix temps la comoditat, la seguretat i les possibilitats de canvi i innovació que podran oferir els professionals al renovar el seu catàleg de producte disponible.

Calendaris a la teva mida.

Addicionalment i dintre del producte Sharing, poden existir diferents modalitats de calendari adecuades per cada necessitat. Podràs per exemple triar Sharing temporada alta, o Sharing tot l'any entre d'altres. D'aquesta manera podràs reservar els teus dies amb antel·lació i segons un calendari de disponibilitat repartida de forma equitativa entre tots els usuaris, aconseguin així que tothom tingui dret als millors dies d'una manera justa i transparent.